fbpx
Laskettelukeskus Riihivuori

Tilaus- ja toimitusehdot

Riihivuoren Rinteet Oy, y-tunnus 3019764-1

Kampanja I ajankohta 2.-31.10.2019. Lipun hinta 99 euroa .
Kampanja II ajankohta 1.11.2019 – talvikauden alkuun saakka. Lipun hinta
159 euroa.

1. Kausikortti on henkilökohtainen ja sen myyminen tai luovuttaminen edelleen on kielletty.
2. Kausikortti on voimassa kaudella 2019-2020 Riihivuoren rinnealueilla, aina niiden aukioloaikoina.
3. Kampanjahintainen kausikortti ostetaan verkkokaupassa ja se aktivoidaan kauden alkaessa Riihivuoren lipunmyynnissä. Kausikortin hinta ei sisällä Axess Smart card -sirukorttia, joka tulee tarvittaessa ostaa erikseen lipunmyynnistä. Sirukortin hinta on 6 euroa. Lipun voi myös aktivoida jo olemassa olevalle sirukortille.
4.  Mikäli valitsit verkkokaupassa vaihtoehdon ”Minulla on oma Axess Smart card, jonka otan mukaan, kun tulen noutamaan lipun lipunmyynnistä”, ota kausikorttia hakiessasi mukaasi sähköpostiisi tullut tilausvahvistus ja oma Axess-rinnelippusi, johon voimme ladata kausikortin. Mikäli sinulla ei ole sirukorttia, veloitamme lippupohjasta 6 euroa. Valokuva kausikorttiin otetaan paikan päällä. Mikäli kausikortin haltija ei pääse noutamaan lippuaan, tulee lipunhakijalla olla mukana selkeä valokuva käyttäjästä, että se saadaan kuvattua kausikorttiin.
5.  Kausikortin väärinkäyttö tai rinnesääntöjen rikkominen voi johtaa kausikortin käytön keskeytykseen määräajaksi tai kokonaan. Lipusta käyttämättä jääneestä ajasta ei tehdä hyvitystä.
6. Mikäli kausikorttia käyttää muu kuin kortin omistaja, perimme 100 euron tarkastusmaksun.
7. Jo ostettua kausikorttia ei voi vaihtaa, muuttaa tai perua kuin force majeure – tai sairastapauksissa lääkärintodistuksella. Tällöin perimme käsittelykuluina 20 eur/peruutus.
8. Laskettelijan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo tarvitsevansa.
9. Kausikortti maksetaan oston yhteydessä Paytrail maksupalvelun kautta.

Maksuvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2 / Lutakonaukio 2
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksuvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Paytrail kattaa yleisimmät luottokortit, kaikki kotimaiset pankit ja Paytrail-tilin.